Binnenkort weer bladkorven

Het is bijna niet te geloven, maar aan deze warme (na)zomer lijkt binnenkort toch echt een eind te komen. Dat betekent dat de loofbomen hun blad weer zullen verliezen. Binnenkort zullen daarom weer bladkorven geplaatst worden door de gemeente. Uitgangspunt daarbij zijn de locaties van vorig jaar, maar er kan besloten worden daarvan af te wijken, omdat er verzoeken gedaan zijn door bewoners (altijd via ons) en/of omdat de situatie gewijzigd is, zoals bijv. in de omgeving Trompstraat waar i.v.m. de renovatie van de wegen veel bomen dit voorjaar omgezaagd zijn.

Toevoeging 30 sept: De gemeente heeft besloten om twee verzoeken voor nieuwe korven in Naastenbest te honoreren: in de Zoutmanstraat en tussen Tejaterke en Heydonkschool. De andere 16 korven blijven gehandhaafd. De plaatsing zal in de eerste helft van oktober gebeuren.

Denkt u er wel aan dat de korven alleen bedoeld zijn voor bladafval van gemeentelijke bomen waar u last van heeft. Voor takken en snoeiafval uit de eigen tuin hebt u zelf een groene bak die regelmatig geleegd wordt. Als u veel snoeiafval uit de eigen tuin hebt kunt u dat gratis afleveren bij de milieustraat.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.