Gemeente

Gebiedsvisie 2017

Op 14 november werd tijdens een druk bezochte bijeenkomst in het Tejaterke de Gebiedsvsie 2017 aangeboden aan de wethouders v. Schuppen en v.d. Loo. Deze gebiedsvisie is opgesteld door het Bewonersoverleg, het Woonbedrijf en de Gemeente en vervangt die van 2009. Mat de Vaan gaf als voorzitter van het bewonersoverleg een presentatie, waarin de belangrijkste zaken Wonen, duurzaamheid en groen worden genoemd. Na een vragenronde en de aansluitende pauze werd in vier groepen met de aanwezige bewoners doorgepraat over de mogelijkheden voor "huurwoningen voor senioren", "koopwoningen voor senioren", "duurzaamheid" en "groen in de wijk". Een verslag van deze bijeenkomst volgt binnenkort.
 


Wijkbezoek

Op 25 maart bracht de gemeente een bezoek aan onze wijk. Ongeveer 15 mensen van de gemeente, waaronder burgemeester van Aert, waren aanwezig, net als een even grote groep belangstellende wijkbewoners.
Na ontvangst in kindcentrum Platijn werd deze presentatie gegeven over een aantal aspecten van onze wijk. Daarna splitste het gezelschap voor twee rondwandelingen door de wijk. Een kort verslag vindt u in de nieuwsbrief van Maart.

Presentatie.jpg

Rondwandeling.jpg
Copyright © 2018 Stichting Bewonersoverleg Naastenbest - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door YolkNet Internetservices