Nieuwsbrief Naastenbest

Uitgave december 2015

De afgelopen weken zijn bewoners en gemeente in de weer geweest met het verwijderen van bladeren en zich klaarmaken voor de winter. De jaarwisseling komt eraan. Wij willen u met deze nieuwsbrief alvast een mooie kerst toewensen en veel geluk in het nieuwe jaar.

Als BON zien we tevreden terug op het afgelopen jaar. We zijn met een goede ploeg actief bezig geweest met de verwerking van buurtbudgetvoorstellen, stimuleren van contact tussen bewoners en aanbrengen van verbeteringen. Wij willen daar komend jaar mee doorgaan en zoeken nog versterking van iemand die aan de zuid-oost kant van de wijk woont. Bel of mail ons als u er voor voelt om mee te doen. Het kost maar twee dagdelen per maand en u doet iets goeds voor uw eigen woonomgeving.
Over enkele punten willen wij u specifiek informeren. Dat zijn:

Lees verder >

Crisisnoodopvang in sporthal

Beste wijkbewoners,
Vandaag is het BON door de gemeente geïnformeerd dat er zondag a.s. een groep vluchtelingen voor noodopvang van 3 – 6 dagen in de sporthal Naastenbest komt.
Wij hopen dat dit geen aanleiding zal geven voor ongewenste taferelen in onze wijk en dat de asielzoekers hier even tot rust kunnen komen.
Wij beschikken op dit moment alleen over de informatie uit de brief die de gemeente heeft laten bezorgen bij de direct omwonenden, en die wij hieronder onverkort doorgeven:

Lees verder >

Uitgave oktober 2015

In deze uitgave aandacht voor:
- de terugkoppeling n.a.v. de evaluatieavond Pr. Bernhardlaan op 19 november
- de plaatsing van de bladkorven
- oproep voor nieuwe leden bewonersoverlegLees verder >

Nazomerborrel 2015

In onze vorige nieuwsbrief hebt u het al kunnen lezen: a.s. zondag (13 september) is er weer een nazomerborrel op het grasveld van het Schakelplein (tegenover cafetaria de Luifel). Er is een luchtkussen voor de kinderen, drankjes en hapjes. Gelegenheid om na te praten over de vakantie, maar ook om ons te laten weten wat er bij u in de straat/buurt beter kan. Alle bewoners van Naastenbest zijn welkom!

Lees verder >

Uitgave augustus 2015

Het is volop zomer, maar voor het bewonersoverleg toch al tijd om aandacht te vragen voor:
- onze nazomerborrel op zondag 13 september a.s.  U komt toch ook?
- een terugblik op de evaluatie-avond van de Pr. Bernhardlaan
- het bijhouden van uw voortuin

We wensen u veel leesplezier en zien uw reacties graag tegemoet.

Lees verder >

Uitgave zomer 2015

In deze editie van de nieuwsbrief een uitnodiging voor de evaluatie avond Prins Bernhardlaan op maandag 29 juni om 19.30 in de Heydonkschool. Meld u uiterlijk 22 juni aan bij indewijk@gembest.nl. Verder een terugblik op de geslaagde mini-camping en nog enkele andere zaken.

Lees verder >

Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende

Copyright © 2019 Stichting Bewonersoverleg Naastenbest - Alle rechten voorbehouden
Ontwikkeld en gehost door YolkNet Internetservices